Rise and shine


Morning view from my kitchen window.

Holiday coming up, and still deep snow in the mountains. The skis won´t be stowed away yet…

Comments

2 Responses to “Rise and shine”

  1. Isai on November 18th, 2014 8:18 pm

    keannya Te2mara P. Ferreira disse:Angelina e Debora deveria pegar uma briga eia e Debora teria que ahpanar muito ate9 ficar toda rocha arrebentada e Angelina ne3o deveria ser prejudicada apf3s a briga

  2. Raka on March 6th, 2015 12:36 am

    Det verkar som att de fltesa ke4nner igen sig…jag ockse5. Tim har fe5tt ff6r vana att vakna strax efter 5, jag fixar inte riktigt det. Idag var jag pe5 Celsiusbokhandeln, min favorit. Det e4r se5 de4r lagom rf6rigt, personalen e4r otroligt trevliga och verkligt duktiga pe5 att tipsa. Det gf6r mig villig att betala ne4stan dubbla priset je4mff6rt med adlibris. Mitt hetaste tips e4r att ge5 och le4gga dig tidigare e4n du brukar tille5ta dig. Det finns inget som e4r se5 viktigt att det inte kan gf6ras imorgon. Kramkram!

Leave a Reply